PannonPharma logo
Széchenyi 2020 logo

Ebrimycin gel - a versatile help for the skin

A perfect remedy for the external treatment of acne, hair follicle inflammation, purulent inflammations, burns, injuries and some skin diseases!

Strengthen your organism with the power of herbs

Robofitt oral solution drops to strengthen the degraded, overloaded organism, to increase physical and mental performance

R&D

The commitment to quality is reflected in our R&D activities as well. By responding to market needs faster and faster, and with a wide product portfolio, we serve healing professionals, institutions and, through them, patients. Our company performs pharmaceutical analytical research and development, as well as pharmaceutical quality development activities.

Quality

Faithful to the pharmaceutical roots of Pécsvárad, our company summed up his mission under the password "Tradition, quality!". Our quality policy extends beyond our compliance with strict industry standards to our approach and vision. We are constantly updating and expanding our equipment and opportunities with innovative solutions, as well as recognizing and developing the expertise of our employees.

Tradition

Our pharmaceutical factory is based in Pécsvárad. The town is a former royally founded ecclesiastical center, a sacred place of Hungarian healing and pharmacy. Despite the fierce market competition, our pharmaceutical company remained a wholly Hungarian-owned company. Together with the Herbal Research Institute (GYNKI) of the PannonPharma Group, we work with a commitment to professionalism and quality worthy of the roots.

Featured products

Robofitt® drops of oral solution

product

Ebrimycin® gel

product

Prostagutta® füzike oral drops

product

Fresh news

Welcome!

Welcome to the new webpage of Pannonpharma Ltd.

Fresh blog posts

A hyperthyreosis noninvazív kezelése

A vérben keringó pajzsmirigy hormon szintjének megemelkedése eredményezi a pajzsmirigy túlműködést. A pajzsmirigy szövetének a megbetegedése a primer hyperthyreosis. Secunder hyperthyreosisban a pajzsmirigy működését szabályozó rendszer működési zavara okozza a túlműködést. A hyperthyreosisban elszabadult autonóm adenoma termeli az extrém mennyiségű thyroidea stimuláló hormont (TSH-t), ez vezet a túlműködéshez.

Csökkenthetők lehetnek a COVID tünetei? Az interferon alkalmazási lehetőségei

A Covid-19 és okozója, a SARS-CoV-2 vírus meghatározta az elmúlt évet, két irányba indítva el a kutatásokat. Az egyik a vakcina fejlesztése, a másik a prevenció, a kialakuló tünetek megelőzése, illetve a kialakult tünetek csökkentése, mellyel sok esetben a fertőzés 1. szakaszában lévők – akiknél a PCR technika már kimutathatja a vírus jelenlétét – lokális immunválaszt adnak. Mivel a SARS-CoV-2 vírus az első szakaszban észrevétlenül szaporodik az orrüreg sejtjeiben, így a megfelelő lokális immunválasz esetén nem jelentkezik a betegség sem. De vajon milyen terápiás lehetőségek vannak, melyekkel elősegíthető a megfelelő immunválasz, és elkerülhetőek a vírusfertőzés súlyosabb szakaszai?

Hatékony lehet a műkönny! A szemszárazság konzervatív kezelése

A szemszárazság vagy conjunctivochalasis népbetegségnek számít, melynek tüneteivel a lakosság 5−30%-a küzd élete során. A kellemetlen – és ritka esetekben műtéti beavatkozást is igénylő − conjunctivochalasis kezelésére azonban léteznek hatásos konzervatív gyógymódok is.

PannonPharma logo

Pannonpharma u. 1

Pécsvárad

H-7720

SGS 9001 logo

Our social network pages

© 2020 PannonPharma. All rights reserved.