PannonPharma logo
Széchenyi 2020 logo

Thaleum® eye drops and nasal spray - Prevents and relieves symptoms in case of allergies!

Thaleum eye drops and nasal spray have a local effect on the nasal mucosa, thus ithey are suitable for the long-term prevention of the symptoms of seasonal and chronic allergic rhinitis.

Strengthen your body with the power of herbs!

Robofitt® oral solution drops to strengthen the degraded, overloaded body, to increase physical and mental performance

Conheal® eye drops solution - a preservative-free artificial tear preparation containing sodium hyaluronate

Conheal eye drops are used to treat dry eye syndrome, consequent chronic ocular inflammation, ocular superficial injuries, ophthalmic symptoms of Sjögren's syndrome and increased conjunctival wrinkling, and to prevent severe complications in the cornea.

Ebrimycin® gel: a preparation containing an antibiotic and a local anesthetic for the more beautiful skin

A perfect remedy for the external treatment of acne, hair follicle inflammation, purulent inflammations, burns, injuries and some skin diseases!

R&D

The commitment to quality is reflected in our R&D activities as well. By responding to market needs faster and faster, and with a wide product portfolio, we serve healing professionals, institutions and, through them, patients. Our company performs pharmaceutical analytical research and development, as well as pharmaceutical quality development activities.

Quality

Faithful to the pharmaceutical roots of Pécsvárad, our company summed up his mission under the password "Tradition, quality!". Our quality policy extends beyond our compliance with strict industry standards to our approach and vision. We are constantly updating and expanding our equipment and opportunities with innovative solutions, as well as recognizing and developing the expertise of our employees.

Tradition

Our pharmaceutical factory is based in Pécsvárad. The town is a former royally founded ecclesiastical center, a sacred place of Hungarian healing and pharmacy. Despite the fierce market competition, our pharmaceutical company remained a wholly Hungarian-owned company. Together with the Herbal Research Institute (GYNKI) of the PannonPharma Group, we work with a commitment to professionalism and quality worthy of the roots.

Featured products

Robofitt® drops of oral solution

product

Ebrimycin® gel

product

Prostagutta® füzike oral drops

product

Fresh news

Beszélgetés Pallos József Péterrel a TV2 Több, mint Testőr című műsorában

A TV2 Több, mint Testőr című műsorában Pallos József Péter beszélt a gyógynövények szerepéről mindennapi egészségünk, szellemi és fizikai energiaszintünk megtartásában.

Gyógynövények egészségünk szolgálatában

A Duna Televízió Ridikül című műsorában a téma szakértői beszélgetnek a gyógynövények fontosságáról, a velük kapcsolatos nemzedékekről nemzedékekre öröklődő tudásról, a tradicionális és népi gyógymódokról.

Gyógynövényekről, növényi gyógyszerekről - Interjú Pallos József Péter úrral a Hatos Csatorna műsorában

A Pannonpharma Gyógyszergyár és a Gyógynövénykutató Intézet igazgatója, Pallos József Péter beszél a gyógynövények civilizációtörténeti jelentőségéről, gyógynövényekről és növényi gyógyszerekről a Hatos Csatorna Összhang című műsorában.

Fresh blog posts

A hyperthyreosis noninvazív kezelése

A vérben keringó pajzsmirigy hormon szintjének megemelkedése eredményezi a pajzsmirigy túlműködést. A pajzsmirigy szövetének a megbetegedése a primer hyperthyreosis. Secunder hyperthyreosisban a pajzsmirigy működését szabályozó rendszer működési zavara okozza a túlműködést. A hyperthyreosisban elszabadult autonóm adenoma termeli az extrém mennyiségű thyroidea stimuláló hormont (TSH-t), ez vezet a túlműködéshez.

Csökkenthetők lehetnek a COVID tünetei? Az interferon alkalmazási lehetőségei

A Covid-19 és okozója, a SARS-CoV-2 vírus meghatározta az elmúlt évet, két irányba indítva el a kutatásokat. Az egyik a vakcina fejlesztése, a másik a prevenció, a kialakuló tünetek megelőzése, illetve a kialakult tünetek csökkentése, mellyel sok esetben a fertőzés 1. szakaszában lévők – akiknél a PCR technika már kimutathatja a vírus jelenlétét – lokális immunválaszt adnak. Mivel a SARS-CoV-2 vírus az első szakaszban észrevétlenül szaporodik az orrüreg sejtjeiben, így a megfelelő lokális immunválasz esetén nem jelentkezik a betegség sem. De vajon milyen terápiás lehetőségek vannak, melyekkel elősegíthető a megfelelő immunválasz, és elkerülhetőek a vírusfertőzés súlyosabb szakaszai?

Hatékony lehet a műkönny! A szemszárazság konzervatív kezelése

A szemszárazság vagy conjunctivochalasis népbetegségnek számít, melynek tüneteivel a lakosság 5−30%-a küzd élete során. A kellemetlen – és ritka esetekben műtéti beavatkozást is igénylő − conjunctivochalasis kezelésére azonban léteznek hatásos konzervatív gyógymódok is.

PannonPharma logo

Pannonpharma u. 1

Pécsvárad

H-7720

SGS 9001 logo

Our social network pages

© 2020 PannonPharma. All rights reserved.